Velin Vinke vei Forten muistoajon

24.06.2012

Velin Vinke tyylitteli

Aarne Halla-Ahon valmentama Velin Vinke starttasi edellisen kerran Kauhavalla 2004. Tuolloin tuloksena oli neljäs sija ajalla 35,7. Tänään, kahdeksan vuotta myöhemmin tamma voitti päivän päälähtönä ajetun Forten muistoajon ylivoimaisesti. Hannu Hietanen päästi Velin Vinkkeellä takasuoralla sellaisen palan, että parhaasta ei ollut enää epäselvyyttä. Voittoajaksi tuli 25,2.

Rain Rogue yllätti

Marko Hautamäki pääsi tuulettamaan Rain Roguen yllätysvoittoa lämminveristen ykkössarjassa. Koko matkan keulassa juossut Rain Rogue oli T4-pelissä pelattu ainoastaan 1,7 %. Parhaan vastuksen antoi niinikään yllättäjä Haba Roy. Parivaljakon kaksarikerroin oli 121.

Nuorten Sarja Keski-Suomeen

Caramba Jämsästä oli odotetusti paras 4-5 vuotiaille rajatussa Nuorten Sarjassa. Aimo Vuorisalo valmentaa Jouni Törmäsen ohjastamaa suurlupausta. Caramba on emänsä Turon Tuulian toinen varsa. Ensimmäinen on nimeltään Tesantti!

Kokonaisvaihtoennätys

Pilvinen, mutta lämmin sää suosi juhannusraveja. Yleisöalue täyttyi jälleen (1350 katsojaa). Myös pelit vetivät puoleensa – uusi kokonaisvaihtoennätys on 97.466,60 €